Don't centre the columns!!..please

Results 1 to 30 of 30
  1. #1
    Novice
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Central Victoria, Australia
    Posts
    33

    Default Don't centre the columns!!..please

    Why have the columns for thread title and forum been centre-aligned in the New Posts display?

    That is the most unreadable of all text justifications ... very slow to look down the list to find threads of interest.

    Please change it back.

  2. #2
    Apprentice (new member)
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Mt.Gambier
    Posts
    1

    Default

    +1

    Thanks

  3. #3
    Dust Maker Geoff Dean's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Wodonga Vic
    Age
    57
    Posts
    155

    Default

    They are on the left in my display
    Regards,
    Geoff

  4. #4
    A Member of the Holy Trinity silentC's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Pambula
    Age
    57
    Posts
    2,714

    Default

    Quote Originally Posted by Geoff Dean View Post
    They are on the left in my display
    Same here
    "I don't practice what I preach because I'm not the kind of person I'm preaching to."

  5. #5
    Senior Member Big Shed's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Bendigo Victoria
    Age
    78
    Posts
    304

    Default

    Quote Originally Posted by Geoff Dean View Post
    They are on the left in my display
    and here, so it isn't a Bendigo thing

  6. #6
    Novice
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Central Victoria, Australia
    Posts
    33

    Default

    Something changed overnight. I've got centred columns for the thread title and the forum name, which wasn't the case yesterday.

    I'm using IE7. Which browser are others using?

  7. #7
    Skwair2rownd
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Brisbane
    Posts
    67

    Thumbs down Centre Alignment

    Hate It!!!

  8. #8
    A Member of the Holy Trinity silentC's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Pambula
    Age
    57
    Posts
    2,714

    Default

    Looks like it's only affecting IE. I use Firefox and it's all left-aligned but I just checked it in IE7 and it's centred as you say.
    "I don't practice what I preach because I'm not the kind of person I'm preaching to."

  9. #9
    Novice
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Central Victoria, Australia
    Posts
    33

    Default

    The problem appears to be the presence of an orphaned DIV tag just after the BODY tag.

    It reads:

    {div align="center"}

    Remove this statement and everything formats correctly.

  10. #10
    1K Club Member DJ's Timber's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    East Warburton Vic
    Age
    52
    Posts
    500

    Default

    Have bought this to the attention of Admin. In the meantime can someone post a screenshot of what you're getting as it doesn't seem to be affecting all of us and what Browser you're using.
    Cheers

    DJ

  11. #11
    Senior Member Big Shed's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Bendigo Victoria
    Age
    78
    Posts
    304

    Default

    Quote Originally Posted by Ron Dunn View Post
    Something changed overnight. I've got centred columns for the thread title and the forum name, which wasn't the case yesterday.

    I'm using IE7. Which browser are others using?
    Firefox, only way to fly!

  12. #12
    Novice
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Central Victoria, Australia
    Posts
    33

    Default

    Screen print.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails wwf.gif  

  13. #13
    Timber Hoarder Cliff Rogers's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Minbun, FNQ, Australia
    Age
    64
    Posts
    1,950

    Default

    It is just the Wiki-Blog default scheme that does it in IE7.
    Cliff

    ...if all you have is a hammer, everything looks like a nail...

  14. #14
    Senior Member Big Shed's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Bendigo Victoria
    Age
    78
    Posts
    304

    Default

    Firefox screenprint

    Edit:

    I hate the picture upload part of this software, it is totally brain dead!
    It complained about the size of my screen dump, so I made it samller (600x651pixesl, 89 kb), go figure!:

    Edit 2:

    Changed to Wiki scheme, mad it smaller, it works.
    Looks like your problem is IE7 Ron.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails sp32-20080123-104608.jpg   sp32-20080123-105114.jpg  
    Last edited by Big Shed; 23rd Jan 2008 at 11:49 AM. Reason: Guess not!

  15. #15
    Senior Member munruben's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Munruben, Qld
    Age
    81
    Posts
    454

    Default

    Firefox
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails firefox-capture-small-.jpg  
    Cheers, John
    Just a thought: If you borrow money from a pessimist, do they expect to get it back?
    I intend to live forever. So far, so good.

    .

  16. #16
    Novice
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Central Victoria, Australia
    Posts
    33

    Default

    BigShed, the problem is bad HTML, not IE7. Someone changed something last night, and they didn't do it properly. My guess is that they only checked it on one browser, and that browser was probably Firefox.

  17. #17
    Senior Member munruben's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Munruben, Qld
    Age
    81
    Posts
    454

    Default

    Quote Originally Posted by Ron Dunn View Post
    The problem appears to be the presence of an orphaned DIV tag just after the BODY tag.

    It reads:{div align="center"}

    Remove this statement and everything formats correctly.
    That didn't work with mine. Removed the tag but it just defaults back to original configuration. I'll stick with Firefox
    Cheers, John
    Just a thought: If you borrow money from a pessimist, do they expect to get it back?
    I intend to live forever. So far, so good.

    .

  18. #18
    Retired
    Join Date
    May 1999
    Location
    Tooradin,Victoria,Australia
    Age
    72
    Posts
    794

    Default

    A couple of errant tags were missed when the Banner heading was removed.

    Should be good now.

  19. #19
    Novice
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Central Victoria, Australia
    Posts
    33

    Default

    Not yet, Robbo ... in fact, I think it is spreading. I changed to another skin and the problem was OK for a while, but now those columns have gone centred also.

  20. #20
    Apprentice (new member)
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brisbane
    Age
    76
    Posts
    2

    Default

    While we're having a whinge, why did admin (or whoever) remove the quick navigation field at the bottom of the screen? It's a pain in the gluteus maximus having to go back up top and go through two more pages to get to the next forum.....

    Cheers,

  21. #21
    Timber Hoarder Cliff Rogers's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Minbun, FNQ, Australia
    Age
    64
    Posts
    1,950

    Default

    Nope, it is still not fixed in the Wiki-Blog default skin.

    All other skins look fine to me in IE7.
    Cliff

    ...if all you have is a hammer, everything looks like a nail...

  22. #22
    Novice
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Central Victoria, Australia
    Posts
    33

    Default

    That's better ... think we're fixed now

  23. #23
    Golden Member ubeaut's Avatar
    Join Date
    May 1999
    Location
    Belmont/Highton (Geelong) Victoria
    Age
    73
    Posts
    915

    Default

    Whinge, moan, complain, grizzle, sob, sob, it's all gone wrong, the world's coming to an end, I can't handle it this way, oh me oh my.

    ALL FIXED!

    Nothing, not a word, silence, phew, life hasn't come to an end.

    Thank you Neil.

  24. #24
    Metallica Rock ss_11000's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    cessnock
    Age
    30
    Posts
    662

    Default

    thank you neil
    Stirlo

    concentration has no meaning - we've lost it all in hopeless dreaming

  25. #25
    Neander Normite Groggy's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Melbourne
    Age
    63
    Posts
    774

    Default

    But I LIKED it centred!



    (runs away...)

    Thanks Neil!

  26. #26
    Golden Member ubeaut's Avatar
    Join Date
    May 1999
    Location
    Belmont/Highton (Geelong) Victoria
    Age
    73
    Posts
    915

    Default

    Quote Originally Posted by IanW
    While we're having a whinge, why did admin (or whoever) remove the quick navigation field at the bottom of the screen?
    Noticed how much faster the forums are running and loading lately.

    That's partly due to a few more gig of ram and partly due to getting rid of of little things like the quick nav thing.

    All very well and good on a small forum, but server intensive on a bigun. There are a number of nifty things like that which make life easier and make it quicker to find stuff but most are extremaly server intensive and slow things down dramatically.

    It's a pain in the gluteus maximus having to go back up top and go through two more pages to get to the next forum.....
    Just tried it out took all of 5 seconds. What an impost. Time it took to complain about it you could have probably done it a few doden times. Sorry to be cynical, but hey......

    Want a job as a moderator.

    No.... Seriously.

    Neil -

  27. #27
    Timber Hoarder Cliff Rogers's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Minbun, FNQ, Australia
    Age
    64
    Posts
    1,950

    Default

    Was all OK for me,

    I don't use the Wiki-Blog skin or the quick nav stuff.
    Cliff

    ...if all you have is a hammer, everything looks like a nail...

  28. #28
    Apprentice (new member)
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brisbane
    Age
    76
    Posts
    2

    Default

    Quote Originally Posted by ubeaut View Post
    Noticed how much faster the forums are running and loading lately.

    That's partly due to a few more gig of ram and partly due to getting rid of of little things like the quick nav thing.
    OK, Ok, Neil, it was just a whinge!
    Now I know there's a reason, I'm perfectly happy to sacrifice a bit of expedience for the greater good...........

    Quote Originally Posted by ubeaut View Post

    Want a job as a moderator.

    No.... Seriously.

    Neil -
    Ok again - but gimme 6 months to a year, for the reasons I explained. I promise I will volunteer before the year is out....

    Avagoodone,

  29. #29
    1K Club Member Wood Butcher's Avatar
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Warwick, QLD
    Age
    43
    Posts
    539

    Default

    I promise I will volunteer before the year is out
    We'll hold you to that!!!
    Have a nice day - Cheers


    Are you a registered member? Why not? [COLOR=#495e72]

  30. #30
    Apprentice (new member)
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    kingscliff nsw
    Age
    66
    Posts
    16

    Default

    Thank you ,oh revered leader

Similar Threads

  1. Rendering over steel columns
    By col5555 in forum Structural Renovation
    Replies: 2
    Last Post: 23rd Dec 2007, 08:04 PM
  2. double hung triple with centre fixed
    By zelig in forum Doors, Windows, Architraves & Skirts
    Replies: 1
    Last Post: 10th Nov 2007, 12:52 PM
  3. Which way would you install the C-columns in a new shed
    By FlyingDuck in forum The Garden Shed
    Replies: 46
    Last Post: 31st Jul 2007, 02:12 AM
  4. Left of Centre Grey Water Solution
    By floppinab in forum Plumbing
    Replies: 23
    Last Post: 8th Mar 2006, 09:57 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •